Redigera listan över tillförlitliga filer, mappar och webbplatser

Tillförlitlig zon är en lista över objekt som inte genomsöks eller övervakas av programmet. Du kan behöva lägga till objekt i den tillförlitliga zonen om Kaspersky-programmet till exempel blockerar åtkomst till en fil, ett program eller en webbadress trots att du är helt säker på att objektet, programmet eller webbadressen inte utgör någon risk.

När ett program läggs till i den tillförlitliga zonen övervakas inte längre dess fil- och nätverksaktiviteter (inklusive misstänkta sådana). Kaspersky-programmet fortsätter dock att genomsöka den körbara filen och processen för det betrodda programmet.

Lägga till/ta bort en fil eller mapp till/från listan över betrodda filer och mappar

Lägg till/ta bort en tillförlitlig webbplats till/från listan över tillförlitliga webbadresser

Aktivera övervakning av en tillförlitlig webbadress

Se även

Datorns skyddsomfattning